Reshma Boeddha-Gopal

Bouwkundige / BIM modelleur

Reshma Boeddha-Gopal

Ik hou van het analyseren van bouwkundige opdrachten, en deze oplossingsgericht aanpakken. Goed luisteren naar wat de opdrachtgever wil, dat aanvullen met mijn kennis van Revit en BIM, en zo samen zoeken naar goede oplossingen. Kwaliteit staat voorop. Ik geniet van mijn werk hier: in een klein, hecht team werken aan zowel de kleine projecten met beperkt budget als de grote complexe projecten.

Na de HTS-bouwkunde ging ik Architectuur studeren aan de TU Eindhoven. Halverwege de studie besloot ik om eerst een tijd werkervaring op te doen. Dat deed ik bij een bouwkundig tekenbureau dat meerdere vestigingen had, omdat ik mijn kans zag zo veel ervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Ik leerde in rap tempo om binnen een beperkt tijdsbestek hoge kwaliteit te leveren.

Met de opkomst van Revit kreeg ik nieuwe inzichten in het modelleren en beheren van bouwkundige tekeningen. Ik bezocht vele seminars om meer te leren over de mogelijkheden van BIM. Die kennis heb ik verder uitgebreid toen ik de verantwoordelijkheid had over het Revit model van het LUMC. De ervaring die ik daar op deed met het model, protocol, uitgaande en inkomende informatie, software, aansturen, zet ik nu met veel plezier in bij de projecten van Juli Ontwerp.