nieuws, tools

Workshop Programma van Mogelijkheden voor geluk & gezondheid

Projectontwikkelaar Janssen de Jong heeft als drive het creëren van omgevingen waar bewoners vitaal en gelukkig kunnen leven. Om dit nog praktischer toepasbaar te maken vroegen ze Juli Advies om drie op maat gemaakte workshops over ons Programma van Eisen voor Geluk & Gezondheid te geven.

Het Programma van Eisen voor Geluk & Gezondheid is een rijkgevulde en handige tool die helpt om het ontwikkelen van geluksgedreven vastgoed handen en voeten te geven. Het werkt overzichtelijk en snel, is inspirerend en gebaseerd op veel kennis.

Janssen de Jong projectontwikkeling vroeg Juli Advies een tijd geleden om een versie van dit ‘PvE voor G&G’ te maken, speciaal passend bij hun denkwijze en doelen. Het onderzoek dat ze door het Louis Bolk Instituut hadden laten doen, moest hierbij geïntegreerd worden.

Recent kregen we het verzoek om voor hun ontwikkelaars en projectmanagers in hun drie regio’s een workshop te geven, waarbij de deelnemers mee zouden worden genomen in het denken vanuit geluk & gezondheid, het toepassen van het Programma van Eisen en concrete handvatten krijgen om dit in hun dagelijkse praktijk toe te passen.

Lees hier het hele nieuwsbericht over de workshop:

Nieuws | Workshop Programma van Mogelijkheden voor Geluk & Gezondheid

"Met het team van regio West hebben we tijdens een inspirerende workshop verkend hoe wij als organisatie geluk 🍀 en gezondheid ⚕ terug laten komen in toekomstige projecten. Deze waardevolle inzichten nemen we mee om zo samen die nieuwe buurt te creëren. Een buurt die energie opwekt en geeft."

PETER HEUVELINK | directeur Janssen de Jong Projectontwikkeling

Bekijk ook:

Blog | Ommetjes maken