Vastgoed voor geluksvogels

Vernieuwde Juli Ontwerp website en huisstijl!

Pim van der Ven richtte Juli Ontwerp op in 2009. Recentelijk werd Hans Schepman mede-partner. Dat samengaan van Juli Ontwerp en West Architecten - én onze versterkte focus op Geluk & Gezondheid - vonden we een goede reden om de huisstijlen te combineren en onze website te vernieuwen.

Vastgoed voor geluksvogels

Je zult ze regelmatig tegen gaan komen: ons nieuwe ‘huisdier’  de kolibri en onze mission statement: ‘Vastgoed voor Geluksvogels’.

We zijn al jaren bezig met het ontwikkelen van vastgoed dat bijdraagt aan het geluk en de gezondheid van gebruikers. De 3 hoofdthema’s verbondenheid, invloed en gezondheid zijn rode draden in onze ontwerpen. Dit verdient daarom nog meer aandacht op de website.

Nieuwe huisstijl

Daarom hebben we Containr Affairs onze Juli Ontwerp huisstijl en website laten opfrissen. Met veel herkenbare elementen en projecten.

Én met een nieuw element: de kolibri. Die komt uit de huisstijl van West Architecten gevlogen en nemen we graag op in onze nieuwe, gezamenlijke huisstijl: omdat waar dit vogeltje symbool voor staat, zo mooi aansluit bij onze mentaliteit.

"De kolibri staat symbool voor onafhankelijkheid, optimisme en vindingrijkheid."

Hans Schepman

Mensen, groen & architectuur

“Gebouwen zijn er voor mensen, niet andersom.”
Dat is het uitgangspunt bij onze ontwerpaanpak en ontwerpen. Wel zo logisch als je dat dan ook terug ziet bij de projectbeschrijvingen. Dus vanaf nu: veel beeldmateriaal van de mensen voor wie we het project hebben ontworpen. Van het groen dat we in onze ontwerpen verwerken, omdat het geluksverhogend is. En natuurlijk ook foto’s van de architectuur.

Gebouwen zijn er voor mensen, niet andersom

Mensen, groen en architectuur

Gelukkige Gebouwen Test

Maar er is meer: ieder project dat we doen, leggen we langs onze Geluk en Gezondheid meetlat. De Gelukkige Gebouwen Test noemen we dat.

Zo checken we hoe goed het project scoort op de factoren die – zoals uit onderzoek gebleken is – invloed hebben op het geluk van de gebruikers van onze gebouwen.

why, how & what

Geluk & Gezondheid

Bovenaan ieder project zie je het embleem met de score, onderaan de projectpagina zijn de icoontjes te zien van de subtopics waaruit de totaalscore is opgebouwd. En wil je meer weten over onze Why, How en What over Geluk & Gezondheid: dat lees je hier.

Lees verder

“Gebouwen zijn en voor mensen, niet andersom.”

Pim van der Ven

Grote diversiteit projecten

Ons portfolio is heel divers. Van grote bouwprojecten (woningbouw, onderwijs, retail, kantoren, hotels en zorg) met professionele partners tot kleine opdrachten en private opdrachtgevers. Grote gemene deler is ook hier weer: het ontwikkelen van Gebouwd Geluk; (winstgevend) vastgoed dat bijdraagt aan het geluk van zijn gebruikers.