Work in progress

Op de bouwplaats: project Buitenhof | Delft

Deze toren met energieneutrale starterswoningen en gedeelde faciliteiten in Delft rijst al goed richting de wolken. Voor de twintig verdiepingen tellende woontoren in stijlvolle ton sur ton tinten is onze Smart Small Living-visie gebruikt: compacte appartementen en royale gedeelde faciliteiten.

Stadsboulevard

De woontoren staat in een voor ons vertrouwde omgeving. In 2007 ontwierpen we het buurpand: een sporthal omsloten door studentenwoningen. Beide complexen zijn onderdeel van de plannen van de gemeente Delft om van de straat een stadsboulevard te maken. Dit nieuwe appartementengebouw markeert door zijn hoogte het einde van de boulevard en sluit visueel aan bij de andere hoogbouw op het kruispunt. Ondanks zijn hoogte is het een elegant gebouw dankzij de warme tint van het metselwerk dat afgewisseld wordt met smalle horizontale belijning en subtiele balkons.

One Space: compacte starterswoningen boven een plint met gedeelde faciliteiten voor de bewoners

Nieuw concept: One Space

Belegger Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft het appartementencomplex gekocht en wil in dit gebouw hun nieuwe concept voor starters – One Space – voor het eerst toepassen. In het complex met 227 compacte studio’s kunnen bewoners gebruik maken van gedeelde werkplekken, een fitness, laundryroom, gameroom, grote lobby, binnentuin, deelfietsen en elektrische deelauto’s.

Toetsen aan het Geluks PvE

Syntrus Achmea heeft ons gevraagd om One Space te toetsen op het Geluks PvE dat we gezamenlijk en met Blauwhoed hebben ontwikkeld. Op dit moment wordt daar aan gewerkt.