KENNISDELING, LEZING

Interactieve lezing op Neprom DVDP 19 mei

Binnenkort is de Neprom Dag v/d Projectontwikkeling. Hier verzorgt Pim een enerverende, interactieve sessie over de noodzaak, obstakels, benefits en aanpak van het vergelukken van vastgoed. Interessant aspect: hij bekijkt het onderwerp vanuit én met 5 verschillende partijen in de vastgoedketen.

Het vergelukken van vastgoed

In deze dynamische sessie met kennisdeling en discussies gaat Pim (Juli Ontwerp) samen met Yvonne van Mierlo (Blauwhoed), Jos Sentel (Syntrus Achmea) en Jeroen Kemperman (Zilveren Kruis) en Michel Kolenbrander (Bureau voor Conceptuele Zaken) in op waarom het vergelukken van vastgoed zo belangrijk is, wat de blokkades zijn en hoe die gezamenlijk aan te pakken om deze beweging te versnellen. Ieder vanuit zijn plek en perspectief in de vastgoedketen.

"Vastgoed kan een veel grotere rol spelen bij maatschappelijke problemen als eenzaamheid, hoge zorgkosten, diversiteit en goede verdichting dan het nu doet."

PIM VAN DER VEN | JULI ONTWERP

Dag van de Projectontwikkeling

Op de DVDP komen honderden professionals, actief op het brede terrein van stedelijke ontwikkeling. De DVDP is een interactief kennisfestival met een prikkelend programma boordevol ontmoetingen, workshops, debatten, excursies, lezingen en inspirerende keynote sprekers. Het thema ‘Een beloofd land’ is actueler dan ooit. Kom ook op 19 mei naar de Fokker Terminal in Den Haag! Al ruim 700 aanmeldingen en still counting.

>> Klik hier voor meer info en aanmelden. Wees er snel bij want onze lezing (11:45-13:00) is bijna vol.

FOTOGRAFIE (FOTO PIM): Corbino