WORDT DIT OOK JOUW UITZICHT?

Juli Ontwerp zoekt Junior/Medior Architect (m/v)

Er lopen mooie, flinke plannen bij Juli Ontwerp, waarbij onze thema’s geluk en gezondheid steeds belangrijker worden. Daarom zoeken we op korte termijn een gedreven architect (m/v) met minimaal 3 jaar ervaring en affiniteit met gebruikersgericht ontwerpen.

Ben jij een talentvolle, creatieve, gedreven architect die passie heeft voor het ontwerpen van gebouwen die bijdragen aan het geluk en de gezondheid van mensen? Die idealisme en innovativiteit combineert met technisch en financieel realisme. Die weet hoe de vastgoedwereld werkt en dat inzet om maatschappelijke problemen zoals eenzaamheid, hoge zorgkosten, diversiteit en goede verdichting aan te pakken. Dan ben jij de collega die we bij Juli Ontwerp zoeken.

Geluk & Gezondheid

Mensen die gelukkig zijn, zijn gezonder, hebben lagere ziektekosten, leven langer en zorgen beter voor elkaar, hun huis, buren en stad. Ze werken effectiever en zijn productiever. Ze leren beter en hebben zelfs een hoger IQ. En dat brengt vele voordelen met zich mee: minder verloop, beter betalingsgedrag, minder onderhoud, lagere beheerskosten, lagere afschrijvingskosten, etcetera. Op lange termijn zijn gebouwen waar mensen graag willen wonen en gelukkig zijn, veel meer waard.

Bij Juli Ontwerp ontwerpen we vastgoed dat bijdraagt aan het geluk en de gezondheid van mensen. En dat rekening houdt met de belangen van álle betrokken partijen. Vastgoed dat is gericht op blijvende waarde en niet op alleen directe winst. “Omdat gebouwen er zijn voor mensen, niet andersom.”

Lees meer over Geluk & Gezondheid:

Geluk & Gezondheid

Vacature Medior Architect

Als Junior/Medior Architect zul je betrokken zijn bij grote en kleine projecten, van schetsontwerp tot en met de realisatie. Daarom zoeken we een collega die gaat voor kwaliteit én voor efficiëntie. Een vakman/vakvrouw die weet hoe de vastgoedwereld werkt, maar tegelijk creatieve en innovatieve oplossingen bedenkt en dit aansprekend weet te visualiseren. Die meedenkt, initiatief neemt, werk naar zich toe trekt en pro-actief ontwerpoplossingen aandraagt. Een gedreven collega die een teamspeler is, maar ook goed zelfstandig werkt.

De junior/medior architect (m/v) die wij zoeken:

 • Afgeronde opleiding TU of Academie van Bouwkunst.
 • Minimaal 3 jaar ervaring.
 • Heeft ervaring met Revit, Lumion en het Adobe-pakket (Photoshop, Indesign, Illustrator).
 • Je hebt kennis van en ervaring met Nederlandse bouwmethodieken en regelgeving.
 • Je hebt affiniteit met onderzoekend ontwerpen, ons werk en onze thema’s.
 • Bent grafisch sterk.
 • Je vindt het leuk om afwisselend te werken aan grote en kleine projecten in verschillende ontwerpstadia.
 • Je bent onderzoekend, creatief en inventief. Je doet gevraagd en ongevraagd suggesties om projecten te verbeteren.
 • Je werkt gestructureerd en hebt een proactieve houding.
 • Spreekt vloeiend Nederlands, uitstekend Engels.

 

Wat wij bieden:

 • Salaris op basis van de cao van de BNA.
 • Prettige werksfeer in een klein, deskundig team.
 • Prachtige kantoorlocatie, 100 meter hoog op de Wilhelminapier met uitzicht over Rotterdam en de Maas.
 • De kans om te werken aan veel verschillende type projecten, veel kennis op te doen en om bij te dragen aan het ontwerpen van vastgoed dat is gericht op blijvende maatschappelijke waarde – voor zowel gebruikers als investeerders.

 

Ben jij de junior/medior architect die wij zoeken?

Past bovenstaande omschrijving bij jou?
Mail dan zo snel mogelijk je motivatiebriefCV en portfolio naar: bureau@juliontwerp.eu

Juli Ontwerp

Juli Ontwerp is een Rotterdams architectenbureau met een brede portefeuille. We doen projecten in woningbouw, scholen, zorg, utilitaire werken en meer. Onze missie: ‘Creating healthy buildings for happy lives’. Dat doen we door geluk, gezondheid, gebruikersfocus en gemeenschappelijkheid in onze projecten centraal te stellen.

We zijn een kleine, kennisintensieve organisatie met meer dan 25 jaar (en meer dan 250 projecten) ervaring. We combineren de informaliteit van een klein bureau met de complexiteit van grote projecten. Waar nodig hebben we partners om mee samen te werken bij deze grote projecten.

"Because architecture is about people, not just about bricks."

JULI ONTWERP