NIEUW ADRES: LLOYDSTRAAT 198

Juli is (in juli) verhuisd!

Toen we in 2022 voor de vraag stonden of we het huurcontract van ons kantoor op de 29e verdieping van het World Port Center - met prachtig uitzicht over Rotterdam - wilden verlengen, kozen we voor opzeggen. Nu is het juli 2023 en is Juli verhuisd! Naar het fijne Jobsveem, Lloydstraat 198 in R’dam.

Dag Wilhelminapier!

We hadden het de afgelopen jaren erg naar ons zin in ons kantoor. We keken geweldig uit over het dynamische Rotterdam, de Erasmusbrug, de Willemsbrug, de Maas. We zagen vele cruiseschepen aanmeren, donderwolken aandrijven, files stilstaan, mensen wandelen, watertaxi’s rondscheuren. Bezoekers waren elke keer weer onder de indruk van het uitzicht.

ons oude uitzicht over rotterdam

Toch vonden we het tijd voor een nieuwe plek; één die nog beter past bij waar we voor staan als Juli Ontwerp: Geluk en Gezondheid. Dus een kantoorlocatie die verbinding (makkelijk andere mensen ontmoeten), invloed (meer eigen beheer) en gezondheid (veel groen, ramen open voor verse zuurstof, ommetje maken in je pauzes) faciliteert.

De maanden na het besluit hadden we nog geen idee waar we heen zouden gaan, maar alle vertrouwen dat we iets passends zouden vinden. En onverwachts kwam het kantoor aan het Jobsveem langs als optie. Voor Pim terug naar bekend terrein (uit zijn Mei-tijd).

Hallo Lloydstraat!

Het Jobsveem was ooit een pakhuis en is nu een rijksmonument, met op de begane grond kantoren en daarboven appartementen. Het heeft een echt typisch Rotterdamse sfeer: met een stoere, rauwe schoonheid van beton, houten balken, hoge ruimtes.

We krijgen een sfeervol kantoor met heerlijk uitzicht over het water, groen, plek voor een zitje buiten om even een luchtje te scheppen en een leuk stukje Rotterdam om een lunchpauzewandelinge te maken. Bovendien delen we de keuken en gezelligheid met twee andere bedrijven in onze unit.

Gisteren zijn we verhuisd, dus sinds juli is het adres van Juli:

Lloydstraat 198 in Rotterdam.