Onderzoek Geluk & Gezondheid

Nu veel van ons alweer een tijd van huis uit werken, zijn wij benieuwd wat de effecten daarvan zijn op jullie woongeluk. Wat werkt goed en wat kan beter?

Daarom hebben we een enquête gemaakt; dat geeft ons waardevolle inzichten, die we in toekomstige projecten kunnen verwerken.

Wil je ons helpen bij het ontwikkelen van projecten die bijdragen aan het werk- en woongeluk en de gezondheid van z’n gebruikers?
-> Vul ‘m in!

Ervaringsdeskundigen in thuiswerken

Veel van ons zijn ondertussen ervaringsdeskundige aan het worden op het gebied van thuiswerken. We vinden het lekker rustig, saai, moeilijk met kinderen in de buurt etc. Maar we vinden er allemaal iets van.

Juli Ontwerp heeft samen met Jos Sentel van Syntrus Achmea Real Estate and FinanceYvonne van Mierlo van Blauwhoed en Willem De Bont van Bureau de Bont een korte enquête opgesteld over woongeluk en thuiswerken om te leren van jullie ervaringen.

Woongeluk & werkgeluk

Via deze link kom je bij de enquête ‘Woongeluk en thuiswerken’: https://lnkd.in/ga-G5tG. Het invullen kost maar een paar minuten, en het geeft ons waardevolle inzichten, die we in toekomstige projecten kunnen verwerken.

Erg leuk als jullie deze in willen vullen. De deelname is anoniem. En natuurlijk delen we de resultaten met jullie.

Bij voorbaat dank!