COMING SOON

Voordat de gebouwen die we ontwerpen er daadwerkelijk staan, ze gebruikt worden en we er mooie foto’s van kunnen maken, gaat er een traject van maanden of jaren aan vooraf. Op deze pagina een overzicht van de ideeën, schetsen, visualisaties, CAD tekeningen of bouwplaatsfoto’s een aantal projecten die eraan zitten te komen.

Symbiose van historie, nieuwbouw en woongeluk

Lof & Loof | Hendrik-Ido-Ambacht

Onze inspiratiebronnen voor dit plan met 39 woningen zijn de oude hoeve waar Pim’s opa ooit woonde en het landschappelijke karakter van de omgeving. Dat vertaalden we naar een eigentijdse vorm en detaillering.
In elk van de 5 woningtypen is ruimte gecreëerd om makkelijk contact te kunnen hebben met je buurtbewoners: diepe erkers waar je in kunt zitten, veranda’s en Ambachtse stoepjes.

Woongebouw met groen leefdek en maatschappelijke meerwaarde

De Drukkerij | Rotterdam

Dit woongebouw van 14 bouwlagen heeft heldere metselwerk-architectuur, een mooie indeling van plint-tussendeel-bekroning en grote hoeveelheden glas. De parkeergarage wordt aan een kant afgezoomd met BeBo’s (Beneden- Boven-woningen). Op het dak van de parkeergarage hebben we een groene daktuin voorzien, wat als een collectieve huiskamer van het project kan gaan dienen.

Energieneutrale starterswoningen met gedeelde faciliteiten

Buitenhof | Delft

De doelgroep voor dit plan met 280 woningen van 40 m2 zijn net afgestudeerde jongeren. Voor de twintig verdiepingen tellende woontoren is de Smart Small Living-visie gebruikt: compacte, betaalbare woningen gecombineerd met slim, gemeenschappelijk gebruik van voorzieningen voor bijvoorbeeld werken en loungen. Een kleine woning boven een soort klein dorp eigenlijk. De woningen zijn koppelbaar.