COMING SOON

Voordat de gebouwen die we ontwerpen er daadwerkelijk staan, ze gebruikt worden en we er mooie foto’s van kunnen maken, gaat er een traject van maanden of jaren aan vooraf. Op deze pagina een overzicht van de ideeën, schetsen, visualisaties, CAD tekeningen of bouwplaatsfoto’s een aantal projecten die eraan zitten te komen.

in de verkoop

41 Ambachten | H.I.-Ambacht

Voor de wijk Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht ontwierpen we 4 woningtypen: straatwoningen, pergolawoningen, twee-onder-een-kappers en bungalows.
Het ontwerp van de woningen draagt bij aan het buurtgevoel van dorpse gezelligheid, geluk van de bewoners en speelt in op variaties aan woonwensen.

Definitief Ontwerp (D.O.) fase

Villa Goudse Hout | Gouda

Aan de rand van natuurgebied ‘de Goudse Hout’ komt deze moderne 'schuurwoning'. De vormentaal lieten we aansluiten bij de 'slagenstructuur' van het landschap: grote overstekken, zwart houten bekleding en grote glasvlakken in de lengterichting. De daaraan gekoppelde terrassen leggen verbinding met het omliggende landschap. De vergunning is inmiddels toegekend.

Omgevingsvergunningsfase

Scharloo | Brielle

In de historische binnenstad van Brielle zijn we bezig met het ontwerp van 11 appartementen, verdeeld over drie percelen. Vanwege de monumentale status van de oorspronkelijke bebouwing, bestaat een belangrijk deel van de opgave uit de reconstructie van een van de panden en het terugbrengen van historische elementen in de - modern uitgevoerde - andere twee.

Realisatiefase

Lof & Loof | Hendrik-Ido-Ambacht

Onze inspiratiebronnen voor dit plan met 39 woningen zijn de oude hoeve waar Pim’s opa ooit woonde en het landschappelijke karakter van de omgeving. Dat vertaalden we naar een eigentijdse vorm en detaillering. In elk van de 5 woningtypen is ruimte gecreëerd om makkelijk contact te kunnen hebben met je buurtbewoners: diepe erkers waar je in kunt zitten, veranda’s en Ambachtse stoepjes.

Realisatiefase

One Space Buitenhof | Delft

De doelgroep voor dit plan met 280 woningen van 40 m2 zijn net afgestudeerde jongeren. Voor de twintig verdiepingen tellende woontoren is de Smart Small Living-visie gebruikt: compacte, betaalbare woningen gecombineerd met slim, gemeenschappelijk gebruik van voorzieningen voor bijvoorbeeld werken en loungen. Een kleine woning boven een soort klein dorp eigenlijk. De woningen zijn koppelbaar.

In de verkoop

De Drukkerij | Rotterdam

Dit woongebouw van 14 bouwlagen heeft heldere metselwerk-architectuur, een mooie indeling van plint-tussendeel-bekroning en grote hoeveelheden glas. De parkeergarage wordt aan een kant afgezoomd met BeBo’s (Beneden- Boven-woningen). Op het dak van de parkeergarage hebben we een groene daktuin voorzien, wat als een collectieve huiskamer van het project kan gaan dienen.

Voorlopig Ontwerp (V.O.) fase

Clubhuis Voetbal Vereniging | Rockanje

Het gebouw van VV Rockanje stamt nog uit de jaren ‘80 en was hoog toe aan een update. We ontwierpen een plan met uitbreiding, verduurzaming en renovatie. En een oogstrelend talud met groen.

Realisatiefase

Villa Nordic | Wassenaar

We werken graag met bijzondere materialen. Bij ons project in Wassenaar speelt verduurzaming een belangrijke rol bij de renovatie en uitbreiding van de bestaande hoekwoning. We verwerkten in de achtergevel de circulaire tegels Nordic Pantheon die net op de markt zijn en in ons project voor het eerst zijn toegepast.