Team

Wij zijn het Juli team. Gedreven mensen met bergen kennis en ervaring:

FOUNDING PARTNER / ONTWERPER

Pim van der Ven

Na mijn studie Bouwkunde in Delft startte ik in 1992 mijn eerste architectenbureau. Dit groeide uit tot een succesvol bureau met ca 45 medewerkers. Het had een uitstekende reputatie in de markt. Toch kreeg ik zin in een nieuw avontuur: een kleiner bureau met sterkere focus op gebruikers en het creëren van langetermijn waarde: Juli Ontwerp.

Lees verder
Partner / Architect

Hans Schepman

Naast mijn liefde voor architectuur en ontwerp ben ik een fervent zeiler, zowel op de binnenmeren als op zee. Daar is mijn liefde voor natuur en natuurlijke materialen ontstaan, die samen met vakmanschap en duurzaamheid kenmerkend zijn voor mijn werk.

Lees verder
Senior Projectleider

Hennie Dankers

Ik ben dochter van een aannemer en dat komt me in mijn werk goed van pas; ik heb dezelfde praktische inslag en spreek hun taal. Tijdens mijn studie HTS Architectuur ontdekte ik dat ik de praktijk van het bouwen nog interessanter vind dan het ontwerpen. Ik kom tot mijn recht als de uitgangspunten van een ontwerp vertaald moeten worden naar de uitwerking in de techniek.

Lees verder
Architect

Julija Vaitiekūnaitė

While working at Juli Ontwerp and being guided by the experienced architects here, I learned that architecture is a challenge of developing a congruent whole out of all the separate functions and forms, dimensions and materials of a design. Every well-made thing combines precise work with efficient process.

Lees verder
BIM modelleur

Bram Dekker

Als bouwkundig vormgever ben ik gefascineerd geraakt door het onderwerp wonen. Het thema sociale duurzaamheid is voor mij belangrijk en neem ik waar mogelijk mee in de ontwerpen. Naast BIM-modelleur ben ik overigens ook muzikant. Ik zie interessante overeenkomsten tussen architectuur en muziek.

Lees verder
Marketing & Communicatie

Sonja Evers

Bij Juli Ontwerp combineer ik mijn technische opleiding met mijn interesse in het verhaal achter mensen en bedrijven: Wie ben je, wat zijn je unieke kanten? Waar geloof je in, wat is je missie?
Met veel plezier help ik dit uit te dragen op een krachtige, authentieke manier. Met aansprekende teksten en heldere beelden.

Lees verder
Werkstudent, PR

Linde van der Ven

Na mijn bachelor Bouwkunde aan de TU Delft, koos ik voor een wat technisch gerichtere master: Construction, Management & Engineering. Omdat ik naast deze technische afslag ook hou van ontwerpen en verbinden, ben ik bij Juli Ontwerp aan de slag als werkstudent.

Lees verder
Administratie

Daniëlle van der Wulp

In 1999 ben ik begonnen als secretaresse bij Pim van der Ven Architecten in Ridderkerk. Na de splitsing in 2001 van het architectenbureau en het constructiebureau Bouwadviesbureau van der Ven aan de Kastanjelaan heb ik gewerkt voor het constructiebureau. Dat maakte daarna zijn rentree in het kantoor waar het buro in 1957 is gestart. Tot april 2013 was ik de duizendpoot bij het constructiebureau.

Lees verder