Over ons

"Because architecture is about people, not just about bricks."

Juli Ontwerp
Vastgoed voor geluksvogels

Juli Ontwerp

Wij geloven in ‘Creating healthy buildings for happy lives’. We ontwerpen vastgoed dat het geluk en de gezondheid van de mensen die wonen en werken in onze steeds meer verdichtende steden centraal stelt. Vastgoed dat is gericht op blijvende maatschappelijke waarde (voor zowel gebruikers als investeerders) en niet op alleen directe winst. Geluksgedreven vastgoed noemen we dat.

Lees verder

''Geluksgedreven vastgoed noemen we dat''

Juli Ontwerp
grote variatie aan opdrachten

Portfolio

Ons portfolio is heel divers. Van grote bouwprojecten (woningbouw, onderwijs, retail, kantoren, hotels en zorg) met professionele partners tot kleine opdrachten en private opdrachtgevers. Grote gemene deler: het ontwikkelen van Gebouwd Geluk; (winstgevend) vastgoed dat bijdraagt aan het geluk van zijn gebruikers. Hierbij zijn verbinding, trots, invloed, gezondheid en groen de rode draden.

Lees verder

"Vastgoed voor geluksvogels"

Juli Ontwerp
bevlogen mensen

Team

Benieuwd naar ons team? We stellen ons graag aan je voor.

Lees verder
voor wie we zo ons best doen

Opdrachtgevers & referenties

Onze opdrachtgevers zijn heel divers: gemeenten, ontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers, ondernemers én particulieren.

We beginnen altijd met heel goed luisteren naar hun wensen en zoeken daarbij naar de vraag achter de vraag. Samen werken we toe naar de juiste mix van vastgoedwaarde en maatschappelijke waarde.

Lees verder
Vastgoed voor geluksvogels

De geschiedenis van Juli Ontwerp

Pim van der Ven richtte Juli Ontwerp op in 2009. Na het zeer succesvol opbouwen van Pim van der Ven Architecten, dat uitgroeide tot het Rotterdamse architectenbureau Mei, vond hij het tijd voor een nieuw avontuur: Juli Ontwerp. Daarnaast heeft hij ook Juli Advies; voor de voorfase van vastgoedprojecten.

Lees verder