Expertise

Gebiedsontwikkeling

Gebiedsontwikkelingen realiseren die de stad sterker maken, dat doen we graag. Al 25 jaar voegen we blijvende waarde toe vanuit een grondige kennis van de stad. Aan de basis staat een goede combinatie van ontwerp, strategie, communicatie en kennis van de diverse agenda’s.

Conceptontwikkeling

We bedenken constant eigentijdse manieren om vastgoed te realiseren. Niet om ons te wapenen tegen snelle maatschappelijke veranderingen, maar juist om ze te vieren. We werken hierbij met scenario’s, nieuwe gebruiksconcepten en codesign. Een voortdurend en inspirerend leerproces.

Scheepswerf Ridderkerk
LOC Hardenberg

Architectuur

Juli combineert een sterk ontwerp met een hoge gebruikswaarde. Dat doen we graag op een efficiënte en intelligente manier. We gaan voor direct resultaat, gecombineerd met blijvende waarde.

Transformatie

Nieuw leven geven aan verouderd vastgoed; het is een prachtige opgave. We realiseerden diverse projecten waarbij dit op een mooie manier is gelukt. Soms met minimale middelen, soms met grote ingrepen. Iedere keer weer met een sterk resultaat van bestaande identiteit en nieuw gebruik.

Kaliumweg