Daniëlle van der Wulp

Administratie

Danielle van der Wulp

In 1999 ben ik begonnen als secretaresse bij Pim van der Ven Architecten in Ridderkerk. Na de splitsing in 2001 van het architectenbureau en het constructiebureau Bouwadviesbureau van der Ven aan de Kastanjelaan heb ik gewerkt voor het constructiebureau. Dat maakte daarna zijn rentree in het kantoor waar het buro in 1957 is gestart. Tot april 2013 was ik de duizendpoot bij het constructiebureau.

In mijn vrije tijd geniet ik van het gezinsleven, heerlijk er op uit of juist fijn thuis, echt huisje boompje beestje. Naast mijn gezin en werk, ben ik ook elke dag te vinden in mijn eigen ‘naaiatelier’. Daar vind ik mijn rust en geeft vooral energie

In februari van 2015 ben ik gevraagd om terug te komen bij Pim van der Ven, iets waar ik graag “ja” op zei. Het voelde als thuiskomen. Werken met cijfers en daarbij leuke mensen om je heen hebben, is een ideale combinatie.